Afspraak maken is weer mogelijk!

Vanaf maandag 4 mei gaan de praktijken van Cesar2Move weer geleidelijk open voor reguliere behandelingen. We hebben goedkeuring gekregen om de oefentherapeutische zorg op een verantwoorde en veilige manier op te schalen. Het RIVM heeft samen met onze branchevereniging VvOCM een protocol opgesteld waar we ons aan zullen houden zodat het voor patiënt en therapeut een veilige omgeving is om de behandeling uit te voeren. Uiteraard hebben we hier de nodige maatregelen voor moeten treffen.

Het devies tot 19 mei blijft, blijf zo veel mogelijk op afstand behandelen en alleen indien noodzakelijk face to face. Voor een aantal patiënten begint de noodzakelijkheid toe te nemen door de afwezigheid van therapie gedurende de laatste weken. Als oefentherapeut zullen we de  professionele afweging moeten maken of we inderdaad iemand face to face gaat behandelen of dat videobellen gewenst en effectief is.

Het inplannen van de patiënten gebeurt volgens een stappenplan. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen en de therapeut zal u enkele vragen stellen alvorens u wordt ingepland. Uiteraard verwachten wij dat u de vragen naar waarheid zult beantwoorden.

Genomen maatregelen

In samenwerking met het RIVM zijn er diverse maatregelen genomen om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen. Hieronder kunt u lezen welke regels er op dit moment in onze praktijken gelden:

 • Therapeut en patiënt schudden geen handen;
 • In de elleboog niezen of hoesten;
 • Na binnenkomst wordt u verzocht uw handen met zeep te wassen en met papieren doekjes de handen te drogen;
 • Houd anderhalve meter afstand van elkaar;
 • Kom alleen naar de praktijk. Indien noodzakelijk mag er één begeleider mee;
 • U wordt verzocht maximaal 5 minuten van te voren aanwezig te zijn in de wachtkamer. Let ook hier op dat u anderhalve meter afstand houdt tot eventueel andere aanwezige personen;
 • Verlaat de praktijk na de behandeling zo spoedig mogelijk;
 • Gelieve twee schone handdoeken mee te nemen naar de afspraak waarvan 1 grote voor op de bank of op te mat te gebruiken;
 • Maak liever geen gebruik van de toiletten;

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

In enkele gevallen zal de therapeut gebruik maken van PBM zoals handschoenen, een mondkapje of een spatbril. Dit is afhankelijk van wat het protocol ons voorschrijft.

Daarbij blijft het uiteraard belangrijk om contact met ons op te nemen zodra uw situatie verandert (u of uw huisgenoten hebben verschijnselen die bij het coronavirus passen) en u heeft een afspraak gepland staan. In overleg met uw therapeut wordt dan gekeken op welke manier we toch iets voor u kunnen betekenen.

Na 19 mei wordt er een evaluatiemoment gepland om de beslissing om op te schalen tegen het licht te houden. Hopelijk krijgen we dan stap voor stap meer ruimte om de reguliere praktijkvoering verder op te bouwen.

MijnZorgApp

Inmiddels zijn we gestart met MijnZorgApp. Dit is een app die zowel de cliënt als de therapeut kan gebruiken. Voor u als cliënt houdt dat in dat u gemakkelijk kan nakijken wanneer uw afspraak gepland staat en op welke locatie u wordt verwacht. Daarbij krijgt u ook via de app een afspraakherinnering. Zo wordt de kans een stuk kleiner dat u uw afspraak een keer vergeet.

Verder is aan de app nog een onderdeel toegevoegd: huiswerkoefeningen. Geen kopietjes meer met oefeningen er op die per ongeluk in de bak met oud papier terecht komen of die als kleurplaat worden gebruikt maar mooie oefenschema’s met video’s en tekst en uitleg.

Een handige app dus, waarin u alles in één overzicht hebt. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is te vinden in de playstore. Download de app en volg de instructies, dan bent u altijd op de hoogte van uw nieuwe afspraak.

Indien u vragen heeft over de MijnZorgApp of over ons beleid omtrent het coronavirus, kunt u ons altijd mailen op info@cesar2move.nl. Ook voor al uw andere vragen zijn wij bereikbaar op dit adres. Tevens kunt u ons bellen op 077-4771700.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, dan zien we elkaar hopelijk zo spoedig mogelijk weer.

Team Cesar2Move

Update Coronavirus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet in verband met het Coronavirus, heeft onze beroepsvereniging de regels voor behandelingen door Oefentherapeuten verder aangescherpt. Dit betekent dat de behandelingen (in de praktijk of aan huis) niet meer kunnen doorgaan. Tenzij er sprake is van medische noodzakelijkheid. Deze aangescherpte regels gelden vooralsnog tot 28 april a.s.

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst blijven. Waar dat mogelijk is zullen de behandelingen worden vervangen door begeleiding op afstand. Dat betekent dat er een telefonisch of een digitaal videoconsult kan plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid dat uw behandelend therapeut u een oefenschema toestuurt, indien u daar behoefte aan heeft. U kunt uw therapeut hier persoonlijk voor benaderen door onderstaand mailadres te gebruiken. Cliënten met een lopend traject bij Cesar2Move worden persoonlijk benaderd. Zodra wij weer toestemming hebben om de praktijken te openen, neemt uw behandelend therapeut contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen. Voor nieuwe behandeltrajecten geldt dat deze in eerste instantie telefonisch of digitaal worden gestart.

Wij zullen ons uiterste best doen om ook in deze tijd bereikbaar te blijven. U kunt ons telefonisch bereiken op 077-4771700. Daarnaast kunt u ons ook via WhatsApp of SMS bereiken op  06-83269373. Indien u uw vraag wilt mailen, dan kan dat naar info@cesar2move.nl. U kunt uw therapeut ook direct mailen. Hieronder vindt u de mailadressen:

Gea Haveman: g.haveman@cesar2move.nl

Marjo Theunissen: m.theunissen@cesar2move.nl

Elmy Janssen: e.janssen@cesar2move.nl

Loes van der Beele: l.vanderbeele@cesar2move.nl

Carine Varkevisser: c.varkevisser@cesar2move.nl

Via onze website www.cesar2move.nl en Facebook https://www.facebook.com/cesar2move zullen wij zoveel mogelijk de laatste informatie met u delen. Houd deze pagina’s dus goed in de gaten. Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten en blijf vooral gezond. Hopelijk zien we elkaar dan weer snel in één van onze praktijken.

Met vriendelijke groet,

Team Cesar2Move 

Update omtrent Covid-19/coronavirus

Gisteren heeft het kabinet besloten om alle oefentherapie en fysiotherapiepraktijken, voorlopig tot 6 april, te sluiten. Alleen de medisch noodzakelijke behandelingen zullen nog uitgevoerd worden in de praktijk. Voor deze behandeling moet u schriftelijke toestemming krijgen van uw huisarts.

Wat houdt dit in?

Vooralsnog zullen alle behandelingen tot 6 april 2020 niet doorgaan. Echter zullen wij wel telefonisch en per email beschikbaar blijven voor al uw vragen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van beeldbellen. U dient hiervoor te beschikken over een laptop met camera of een smartphone. Wij zullen u dan bellen (met een AVG beveiligd programma) op een afgesproken tijdstip zodat u toch samen met uw therapeut oefeningen kunt doen en tips en adviezen van uw therapeut kunt krijgen. Uiteraard kunt u zelf ook altijd contact met ons opnemen om een telefonisch consult aan te vragen. De telefonische consulten zullen ook vergoed worden door uw verzekering, mits u aanvullend verzekerd bent.

Hoe nu verder?

Zoals eerder gemeld, is de praktijk tot 6 april gesloten. Door de grote onzekerheid in vele beroepsgroepen, is het voor ons ook niet te zeggen wanneer wij weer open kunnen gaan en patiënten in kunnen plannen. Ook wij zijn afhankelijk van de adviezen van het RIVM. Wij houden uiteraard de laatste adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra wij weer toestemming hebben om de praktijken weer te openen, neemt uw behandelend therapeut contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Bereikbaarheid

Wij zullen ons uiterste best doen om ook in deze tijd bereikbaar te blijven. U kunt ons telefonisch bereiken op 077-4771700. Daarnaast kunt u ons ook via WhatsApp of SMS bereiken op 06-83269373. Indien u uw vraag wilt mailen, dan kan dat naar info@cesar2move.nl

U kunt uw therapeut ook direct mailen. Hieronder vindt u de mailadressen:

Gea Haveman: g.haveman@cesar2move.nl

Marjo Theunissen: m.theunissen@cesar2move.nl

Elmy Ebisch: e.ebisch@cesar2move.nl

Loes van der Beele: l.vanderbeele@cesar2move.nl

Carine Varkevisser: c.varkevisser@cesar2move.nl

Via onze website en Facebook https://www.facebook.com/cesar2move zullen wij zoveel mogelijk de laatste informatie met u delen. Houd deze pagina’s dus goed in de gaten.

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten en blijf vooral gezond. Hopelijk zien we elkaar dan weer snel in één van onze praktijken.

Met vriendelijke groet,

Team Cesar2Move

Praktijkinformatie omtrent Corona-virus

Vooralsnog is er op dit moment vanuit de overheid nog geen besluit genomen over het al dan niet sluiten van de praktijken. Wij zijn daarom dan ook nog steeds geopend.

Indien u een afspraak met één van onze medewerkers heeft, zal deze dan ook, tot nader bericht, gewoon doorgaan.

Uiteraard nemen wij ook onze maatregelen om verspreiding van het virus verder te voorkomen. Deze zijn als volgt:

 • Wij desinfecteren na iedere cliënt de gebruikte materialen en de behandelbank. Ook de deurklinken zullen geregeld gedesinfecteerd worden.
 • Zowel patiënt als therapeut wassen de handen aan het begin en eind van de behandeling.
 • Voor risicopatiënten geld; géén therapie
  • Boven de 70 jaar
  • Cardiovasculaire patiënten (bekend met hart- en/of longaandoeningen)
  • Momenteel onder behandeling van een specialist (cardioloog, oncologie, internist enz.)
 • Indien niet noodzakelijk gelieve geen derden me te nemen naar de afspraak.
 • Géén groepstherapie, alleen één op één behandelingen
 • Bij griep, verkoudheid, koorts of andere soortgelijke symptomen verzoeken wij u de afspraak te annuleren of te verzetten. Behandeling zal niet in rekening worden gebracht
 • Gelieve minimaal 2 middelkleine handdoeken mee te nemen

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden (077-3078152 Panningen, 077-3827970 Blerick, 077-4771700 voor de overige locaties).

Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u uw vraag ook mailen naar info@cesar2move.nl of een SMS of WhatsApp bericht sturen naar 06-83269373.

Mocht er besloten worden om de praktijken tijdelijk te sluiten, dan zal uw therapeut u telefonisch en/of per mail hiervan op de hoogte brengen.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Cesar2Move

Cesar2Move nu ook mobiel bereikbaar

Sinds half oktober zijn we nu ook mobiel bereikbaar op nummer 06-83269373. Dit nummer kunt u alléén gebruiken als u een afspraak wil maken of wijzigen per SMS of WhatsApp. Uiteraard zijn we ook nog gewoon bereikbaar op 077-3078152 (Panningen), 077-3827970 (Blerick) of 077-4771700 (overige locaties). Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een voicemailbericht achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@cesar2move.nl of via de website een bericht achter te laten.

 

Baarlo80
Baarlo
Heierhof 15a
5991 NJ Baarlo
077 - 477 1700
Blerick Averbodestraat
Blerick
Averbodestraat 2
5921 ES Blerick

077 - 477 1700
Kessel80
Kessel
Kerkplein 6
5995 BA Kessel

077 - 477 1700
locatie Maasbree
Maasbree
Op de Kemp 36
5993 BN Maasbree

077 - 477 1700
locatie Panningen
Panningen
Steenbakkersstraat 70
5981 WV Panningen

077 - 307 8152
1 kopie
Velden
Scholtisstraat 1
5941 GG Velden

077 - 477 1700
Locatie Venlo
Venlo
Ferdinand Bolstraat 47 
5914 XN Venlo

077 - 477 1700